Арбітражний звіт Ubitnonevami на користувача paxan.vip

Ubitnonevami

нипанятный
Ubitnonevami подав новий арбітраж №382:
Арбітраж:Арбітраж №382
Позивач: @Ubitnonevami
Відповідач: @paxan.vip
Сума: 2240 UAH
Додаткова інформація:
SHOP: http://paxan.top/
ORDER: 431021
FORUMID: https://amor.gg/forums/pahan/
DATEORDER: 2025-05-23
BANKCARD: 5355280047105570
PROBLEM: send
TELEGRAM: https://t.me/oper_pahana
Подробиці: Оплатив замовлення оператор прийняв в роботу, замовлення робив 23.05, 26.05 я побачив ттн, що моє відправлення загружено в поштомат, але згодом через 20 хв в нп приходить сповіщення що замовлення переадресоване, думаю ну ок чекаю, перед цим написав оперу що посилку переадресували, на що він відповів чекаєм, 27 числа знов прийшло сповіщення що посилка переадресована, я знов написав адміну, відповідь та ж сама через пару дней уедет. 29.05 посилку отримали і якимось чином було 3ттн, адже переадресацію робили ,2 рази, і в 2ттн пише що отримано по моїй адресі, в іншій що отримано зовсім в іншому місці, посилки отримані в один час, рух посилок один той самий, я телефонував на гарячу лінію мені відповіли до посилку отримали у Вінниці , хоча я замовляв в інше місце, адмін відповідає що вони переадресацію не робили типу я її забрав, і звернувся я пізно 4 червня, а отримали її 29 травня, хоча я адміну писав кожних 2 дні, він відповідав скоро уедет

Скрін 1, перша ттн яка їхала до мене
Скрін 2, друга ттн яка відобразилась після переадресування
Скрін 3, посилка приїхала у Вінницю, і через 1.5 год її забрали ніби по моїй адресі, хоча фактично я її не отримав, і відстані між мною і там де її отримали 173км вона не могла так бистро приїхати ніяк
Скрін 3, адреса де дійсно отримали посилку зі слів працівників нп, я телефонував на лінію, і час отримання однаковий в двох ттн 10:20 тільки різні адреси отримання
Скрін 4 ттн яке дав оператор, і знов маршрут один і той самий, час і дата отримання таж сама
Скрін 5 це вже 3 ттн і отримано по моїй адресі, хоча маршрут один і той же, і доїхала вона тільки до Вінниці!

Я телефонував на гарячу лінію мені відповіли що було зроблено 2 переадресації, тому відображає 3ттн це одна посилка і отримали її у Вінниці

Але ніхто розбиратись не хоче в цій ситуації і не відправляють обіцяну посилку

Я телефонував на гарячу лініцю хто робив переадресація мені не відповіди, переадресація робилася 2 рази, 26.05 і 27.05 посилка отриманна у Вінниці. Переадресацію може робити тільки відправник так як мені сказали

0106
6580
1545

Це все одно й та сама посилка яка отримана у Вінниці, а 3 номера ттн тому що її переадресували два рази!

Я посилку не отримував ніяку

По скрінах можна побачити що номери посилок різні і всі три прибули у Вінницю, і рух той самий, і отримано в той самий час тільки відображає що отримано 2 по моїй 1 у Вінниці, хоча фактично посилка одна і отримана у Вінниці, відображається так через путатину з переадресаціями

Вкладення

• IMG_20250604_230500.jpg
    IMG_20250604_230500.jpg
    394.4 Кб · Перегляди: 1
Арбітраж "Арбітражний звіт Ubitnonevami на користувача paxan.vip" був видалений.
Причина: Термін подання скарги не відповідає правилам

Увага!
Коментувати скарги можуть лише безпосередні учасники угоди та свідки. Покарання буде жорстоким!
Угорі Унизу