Арбітражний звіт TomJerry на користувача VIBE

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

TomJerry

Местный
TomJerry подав новий арбітраж №517:
Арбітраж:Арбітраж №517
Позивач: @TomJerry
Відповідач: @VIBE
Сума: 1207 UAH
Додаткова інформація:
SHOP: vibe24.top
ORDER: 70154
FORUMID: https://amor.gg/forums/vibe/
DATEORDER: 2025-11-25
BANKCARD: 5355 2800 5109 3092 (зачислював на баланс сайту)
PROBLEM: other
TELEGRAM: https://t.me/vibe_opp
Подробиці: Вітаю пане
Прошу допомогти розібратись в ситуації з придбаним кладом а саме ненаходом
Купив клад в вайба 5г шишки по скидці типу чорної пʼятниці,і нічого не отримав
Прийшов на місце все добре об дивився та знайти не вдалося
Оператор все що говорить це клад там копай!(Ми ці заготовки вже чули)
Фото зроблене з далеко та мітка находиться теж незрозуміло де
В реальності це пень має діаметрі метр
Та по середині де вказав оператор там нічого не було!Оператор каже що в тебе одна покупка та несе несинітницю(як вона може бути більше якшо з першого разу кидають більше чим на тисячу гривень)
Також через дві години після цього кладу я маю ще одну покупку в іншому телеграм магазині(це підтверджує що я не знайшов клад на 5г в попередньому вайбі)
Оператор запрашував пруф з покупкою в іншому магазині(я йому відразу надіслав та він почав цей магазин звинувачувати що це його старий курʼєр який всіх кинув-але це все не вкладається в голові!)
Також можу підтвердити що я чесний покупець тим шо маю більше 100 покупок в магазині база,та 7 покупок на 17000 тисяч в магазині вальтер
Прошу будь-ласка розібратись так як дарувати такі кошти не хочеться!

Вкладення

• IMG_0926.png
    IMG_0926.png
    344.2 Кб · Перегляди: 11
  • IMG_0927.jpeg
    IMG_0927.jpeg
    537.8 Кб · Перегляди: 11
  • IMG_0853.jpeg
    IMG_0853.jpeg
    3.7 Mб · Перегляди: 11
  • IMG_0854.jpeg
    IMG_0854.jpeg
    3.3 Mб · Перегляди: 10
  • IMG_0856.jpeg
    IMG_0856.jpeg
    3.8 Mб · Перегляди: 11
  • IMG_0857.jpeg
    IMG_0857.jpeg
    4.1 Mб · Перегляди: 11
  • IMG_0858.jpeg
    IMG_0858.jpeg
    4 Mб · Перегляди: 12
  • IMG_0904.jpeg
    IMG_0904.jpeg
    777.7 Кб · Перегляди: 10
  • IMG_0905.png
    IMG_0905.png
    5.2 Mб · Перегляди: 9
  • IMG_0906.png
    IMG_0906.png
    8.6 Mб · Перегляди: 11
Продовження переписки в телеграмі

Вкладення

• IMG_0907.png
    IMG_0907.png
    8.9 Mб · Перегляди: 13
  • IMG_0908.png
    IMG_0908.png
    8.9 Mб · Перегляди: 11
  • IMG_0909.png
    IMG_0909.png
    6.3 Mб · Перегляди: 11
  • IMG_0910.png
    IMG_0910.png
    2.5 Mб · Перегляди: 8
  • IMG_0911.png
    IMG_0911.png
    4.2 Mб · Перегляди: 9
  • IMG_0912.png
    IMG_0912.png
    3.9 Mб · Перегляди: 9
  • IMG_0913.png
    IMG_0913.png
    5.3 Mб · Перегляди: 8
  • IMG_0914.png
    IMG_0914.png
    5.3 Mб · Перегляди: 8
  • IMG_0915.png
    IMG_0915.png
    4.6 Mб · Перегляди: 9
  • IMG_0916.png
    IMG_0916.png
    6.5 Mб · Перегляди: 13
Продовження переписки телеграм

Вкладення

• IMG_0917.png
    IMG_0917.png
    5.6 Mб · Перегляди: 11
  • IMG_0918.png
    IMG_0918.png
    5.5 Mб · Перегляди: 9
  • IMG_0919.png
    IMG_0919.png
    5.7 Mб · Перегляди: 6
  • IMG_0920.png
    IMG_0920.png
    6.9 Mб · Перегляди: 7
  • IMG_0921.png
    IMG_0921.png
    6.4 Mб · Перегляди: 7
  • IMG_0922.png
    IMG_0922.png
    4 Mб · Перегляди: 8
  • IMG_0923.png
    IMG_0923.png
    2.1 Mб · Перегляди: 8
  • IMG_0924.png
    IMG_0924.png
    2.3 Mб · Перегляди: 7
  • IMG_0925.png
    IMG_0925.png
    2.4 Mб · Перегляди: 9
Також зверніть увагу силка на гілку магазину веде на ресурс лєга,але коли перейти по тій силці то там нічого немає магазин видалено!Коли пишеш в чаті де магазин вайб24топ всі пишуть що це шахрай
Також зверніть увагу він заводить щоб я писав скаргу на лабі
А на лабі вони не активні та там скарги з ненаходами не розглядають(Тобто хитрий знає куди направити де йому нічого за це не буде)
А я прийшов на аморале) Та вірю шо саме тут мені допоможуть)

Додаткова інформація:
Та по середині де вказав оператор там нічого не було!Оператор каже що в тебе одна покупка та несе несинітницю(як вона може бути більше якшо з першого разу кидають більше чим на тисячу гривень)
Також через дві години після цього кладу я маю ще одну покупку в іншому телеграм магазині(це підтверджує що я не знайшов клад на 5г в попередньому вайбі)
Оператор запрашував пруф з покупкою в іншому магазині(я йому відразу надіслав та він почав цей магазин звинувачувати що це його старий курʼєр який всіх кинув-але це все не вкладається в голові!)
Також можу підтвердити що я чесний покупець тим шо маю більше 100 покупок в магазині база,та 7 покупок на 17000 тисяч в магазині вальтер
Такая же проблема и у меня
Потому что повелся на скидку
Опер бронебойный говорит у тебя одна покупка гуляй.
Покупки у меня две,первая в боте второй пустой на сайте
Я им ещё трип-репор когда-то писал
Отзыва на сайте оставлять нельзя пишет заказ не найден,при этом диспут создается

Вкладення

• IMG_0928.jpeg
    IMG_0928.jpeg
    192.3 Кб · Перегляди: 5
  • IMG_0929.jpeg
    IMG_0929.jpeg
    320.2 Кб · Перегляди: 5
також менеджер запрошує аргументи типу відео до пошуку,але яке може бути відео при такому фото та такій міткі не зрозумілій.Якшо ви запрошуєте ці формальні недоаргументи в вигляді видео перед пошуком,то подавайте відповідні фото тоді будуть вам відео.Але я надавав відео в процесі пошуку щоб можливо мене оператор зорієнтував
Я навіть не зрозумів по цей час який має бути клад а саме в чому який колір ізоленти ні опису нічого цього немає

Також зверніть увагу силка на гілку магазину веде на ресурс лєга,але коли перейти по тій силці то там нічого немає магазин видалено!Коли пишеш в чаті де магазин вайб24топ всі пишуть що це шахрай
Також зверніть увагу він заводить щоб я писав скаргу на лабі
А на лабі вони не активні та там скарги з ненаходами не розглядають(Тобто хитрий знає куди направити де йому нічого за це не буде)
А я прийшов на аморале) Та вірю шо саме тут мені допоможуть)
Для начала давай пруфы!
Здравствуйте,1 покупка в боте.Клиенту было отмечено фотом где искать точный клад,клиент склоняется только от того,что фото сделано с далека и ему не понятно где искать,но оператор помог клиенту.Видео поисков клиент отказывается предоставлять.Кладу пару дней,место было не разрыто,чайки найти не могли это исключено.Пруфы что я не захожу на лабу,тебе был дан ответ в личку,ты не захотел на том ресурсе создавать арбитраж-почему?От тебя сколько шума а пруфоф 0.Разглядывая с командой о твоем ненаходе был вынесен вердикт,что ты пытаешься обмануть оператора и шоп.По этому тебе было отказано в пз!

сьогодні я теж ходив ще раз без результатно
Обидвився знову дупло вокруг та перебрав поряд листя землю нічого не знайшовши

Додаткова інформація:
Добрий день. Ви маєте історію покупок в магазині представленому на нашому форумі, чи в інших магазинах?

Добрий день. Ви маєте історію покупок в магазині представленому на нашому форумі, чи в інших магазинах?
Так звичайно в магазині вальтер 7 заказів
При цьому це новий мій телеграмм з якого я майже не заказую
Логин: usernameswfff
Баланс: 0 грн.
PIN: 6794532769
VIP: Нет
Управляющий ТГ: Нет
Управляющий: Нет
Поддержка: Нет
Курьер: Нет
Всего успешных заказов: 7
На сумму: 17522 грн.

Також в магазині фенікс
Логин: sksnsjs
Баланс: 0 грн.
PIN: 6794532769
VIP: Нет
Управляющий ТГ: Нет
Управляющий: Нет
Поддержка: Нет
Курьер: Нет
Всего успешных заказов: 8
На сумму: 6438 грн.

Також в магазині база 107 заказів
⭐️Ваш USER ID: 7784532755
💲Ваш баланс: 0₴
➖Скидка: 10%
➕Количество покупок 107
💠Количество приглашенных Рефералов: 2
💠Сумма заработана от Рефералов: 1000

І взагалі я дуже багато купую та завжди в мене все нормально
Просто якщо магазин нормальний і я отримую те за шо заплатив,відповідно ніколи ніяких скарг не пишу

Для начала давай пруфы!
Здравствуйте,1 покупка в боте.Клиенту было отмечено фотом где искать точный клад,клиент склоняется только от того,что фото сделано с далека и ему не понятно где искать,но оператор помог клиенту.Видео поисков клиент отказывается предоставлять.Кладу пару дней,место было не разрыто,чайки найти не могли это исключено.Пруфы что я не захожу на лабу,тебе был дан ответ в личку,ты не захотел на том ресурсе создавать арбитраж-почему?От тебя сколько шума а пруфоф 0.Разглядывая с командой о твоем ненаходе был вынесен вердикт,что ты пытаешься обмануть оператора и шоп.По этому тебе было отказано в пз!
Обманути питаєшся ти!
Щоб хотів обманути я б тобі зняв це відео сфабриковане
Також я відправляв відео оператору під час пошуку
Тай щоб ви продали зрозумілий клад я б знімав з початку до кінця
Так як не зрозуміло було де шукати пеньок в діаметрі метр то я відео знімав вже коли почав шукати(та знімав не як доказ а як уточння для оператора)

також менеджер запрошує аргументи типу відео до пошуку,але яке може бути відео при такому фото та такій міткі не зрозумілій.Якшо ви запрошуєте ці формальні недоаргументи в вигляді видео перед пошуком,то подавайте відповідні фото тоді будуть вам відео.Але я надавав відео в процесі пошуку щоб можливо мене оператор зорієнтував
Я навіть не зрозумів по цей час який має бути клад а саме в чому який колір ізоленти ні опису нічого цього немає
Давай ответы на выше поставленные вопросы!Где в чате пишут,что я обманываю клиентов!Где доказательства,что я на селе не разсматриваю жалобы?У тебя только одна жалоба,что фото было сделано с далека,это не аргумент что клада не было на месте!Давай видео с места как подходишь!Здесь ты гладко стелишь,но пруфоф у тебя нету!Так как ты пытаешься только обмануть.Работаю не первый год и как видишь клиенты довольны!Покупать у швыра котого нигде нету на форумах и говорить,вот смотри я сделал покупку это не доказательства.К тому-же это мой бывший сотрудник который кинул меня!Могу предположить,что ты с ним за одно!

Виходячи з наданої інформації, позивач не викликає довіри. Історія покупок в інших магазинах (представлених на формі) надто мала, щоб брати це до уваги в даній ситуації.
Зауваження @VIBE за відсутність правил магазина. Будь ласка, додайте правила для клієнтів.
Арбітраж вирішено на користь відповідача.

Постановлено вирок по справі № 517. Щоб оскаржити рішення, зверніться до адміністратора спільноти Тиснеш руzкіє пєдалі - йди до біса з AMORALLE 🇺🇦. Тема закрита.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі Унизу