Арбітражний звіт neliens на користувача TipTop

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я давно в магазині, це не перше замовлення. На форумі я тільки через цю проблему — бо ваш магазин кинув мене, і я 16 годин чекав товар. Оператор відповідає по 10 годин і крім матів нічого не каже. Доказів у вас нема — тільки булавольство. Люди просто не знають, куди звертатися, коли їх кидають, і це відбувається регулярно.

Зараз іде війна, я повернувся додому й думав, що тут у всіх голови на місці. А коли бачиш, що свої своїх кидають — мозок вибухає. Такі магазини взагалі не повинні працювати. Я не думаю, що десь ще можливо взяти шість складів, отримати шість ПЗ і всі 12 не знайти, при тому що ви добре знаєте, як їх знаходити. І якщо ви будете казати, що це тільки я 'такий', як ви мене називали, то цей факт підтвердить кожен, хто хоча б півроку у вас щось купує.

Я дуже вдячний операторам цього форуму за їхню роботу. І я не наговорюю на всіх працівників тіа топу, а конкретно на сапорта, з яким був конфлікт. Саме через таких людей репутація магазину вже давно на нулі.

Якщо у вас хороша репутація — тоді я боюсь уявити, що таке погана. Де ваша відповідальність?

даш хоч якісь докази того що я не правий в тому що купив клад і отримав його як тільки через неділю я тобі його поверну хоч твій я так і не знайшов але виділю заради такого
Мені прикро що реальність викликає фрустрацію.
Якщо ви робили замовлення раніше в даному магазині, ви мали б заздалегідь знати, що магазин не відповідає швидко. Більш того далеко не кожен магазин відповідає швидко, і це нормально. На нашому форумі представлено безліч магазинів, з яких ви можете вибрати той магазин, який зрештою вас буде влаштовувати. Користуйтеся послугами профілів з поміткою Seller та Support. Їх можна знайти в розділі «Крамниці», а також в темах форумів на головній сторінці, таких як «Партнери Amorale», «Абсолютний Лідер», «DeLux», та решті тем, розташованих в розділах нижче.

В будь якому випадку флуд завжди негативно сприймається будь ким в ділових відносинах. А тим більше погрози, якщо вони все ж мали місце бути. Тому все що можна в даній ситуацій, це зрозуміти свою неправоту і вибачитися перед магазином. А наступного разу, якщо ви відчуваєте антипатію до даного магазину, спробувати інший, і намагатися не допускати подібних ситуацій.

могу ответить доходчиво и понятно :
Если клиент адекватно ведёт диалог - к такому клиенту и отношение соответственное.
Блокировать того, кто приносит бабки - как минимум глупо.
Подумай за диалог, флуд, угрозы своим каналом, и все станет на свои места.

могу ответить доходчиво и понятно :
Если клиент адекватно ведёт диалог - к такому клиенту и отношение соответственное.
Блокировать того, кто приносит бабки - как минимум глупо.
Подумай за диалог, флуд, угрозы своим каналом, и все станет на свои места.
только сегодня человек показывал как больше суток ждёт оплаченный клад)как ты это объяснишь?на форуме ты классный пацан а по делу поступаешь со всеми как это ни с кем и важно тебе приносит они тебе деньги или нормально они к тебе относятся и пишут адекватно ты всё равно делаешь одно и то же кидаешь людей на бабки и вместо того чтобы работать тупо сутками игноришь и не решаешь проблемы которые появляются у людей) со вчерашнего утра тебе таранит ты тупо не отвечаешь хотя читаешь. ситуация один в один с моей по сути а у тебя ещё хватает совести писать тут что-то в оправдание и делать меня виноватым) тип-топ увольте этого придурка, его стараниями магазину придёт крышка)

Постановлено вирок по справі № 449. Щоб оскаржити рішення, зверніться до адміністратора спільноти Тиснеш руzкіє пєдалі - йди до біса з AMORALLE 🇺🇦. Тема закрита.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі Унизу