Арбітражний звіт leonid_tip на користувача TipTop

leonid_tip

Местный
leonid_tip подав новий арбітраж №534:
Арбітраж:Арбітраж №534
Позивач: @leonid_tip
Відповідач: @TipTop
Сума: 8062 UAH
Додаткова інформація:
SHOP: https://tiptop.bot/
ORDER: 1406107
FORUMID: https://amor.gg/shops/shop-page?shop_id=179
DATEORDER: 2025-12-05
BANKCARD: 5354 3280 8847 1632
PROBLEM: order
TELEGRAM: https://t.me/Operator_tiptop
Подробиці: 05.12.2025 успішно оформив та оплатив замовлення з доставкою по Новій Пошті #1406107, за товар: 30г Амфетаміну.
Відразу виконав усі інструкції після успішної оплати, тобто надав прізвище імʼя отримувача, тобто мене, адресу куди відправляти товар. Те що оператор відповідає раз у два дні, це вже звична справа і я його розумію, наплив, диспути і так далі, хоча вважаю що клієнтами хоча би відповідь давати потрібно, та не суть. Прийшла посилка мені 10.12.2025р о 23:12 вечора. Забрав я 11.12.25 зранку о 9, згодом приступивши до відкривання коробки з посилкою, всередині був пакет з собачим кормом, і все. Тільки корм. Товару не було виявлено та і собаки у мене немає.
Ось номер замовлення в обміннику якщо потрібно- 524ba31cda174daf9e1af06a0d4cb3da

Шукав я різні способи як достукатися до адміністрації і ось натрапив на вас)
Подобається, залишуся.
Почитав ще декілька скарг на магазин, ніби лояльні до клієнтів та не суть.

Хочу щоб кура який оформляв замовлення знав (хоча нема чим пишатися), я військовий списаний після поранення, ти висадив мене на 8к;
Надіюся тобі вернеться ще раз так.😉

Керівництво магазину, знайте, серед Вас сука.

Я звернув увагу коли оглядав, що коробка була запечатана двома видами скотчу. Білим та прозоро жовтим, так як на фото.Також розрізаний пакет був на лицьовій стороні, та знизу де жовтий скотч. Якщо у вас дві різні людини пакували і відправляли, то цілком можливо, що товар підрізав відправник.
Навіть якщо не брати до уваги розпорене дно, як заклеїли жовтим скотчем так коряво, що як тільки я взяв в руки пакет, звідти відразу все посипалось. Тоді для чого було різати лицьову сторону, прямо по центрі пакету? Бо він шукав. Якщо ваші працівники роблять фото перед відправкою та складанням, порівняйте їх, чи все співпадає.
Коробка спочатку світлим, потім жовтим скотчем замоталася, що натякає на певні неправомірні дії.

Ех, якби ж я знав що існує такий форум)
Такої ситуації я би не допустив.

Ну а тепер я зовсім нічого не розумію🤷🏻
Здається як в сам оператор🤣.
Моє замовлення то є, то на такі дані нічого не відправляли
.

Але якщо по факту, то такого не може бути, бо саме цей поштомат, та такі дані отримувача я вказую, коли отримую товар. (Після 2-го отримання сімку ліквідовую і міняю нікнейм)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖

➖➖➖➖➖➖➖➖

Мені щиро шкода що через такі ситуації страждає репутація магазину.
Але хочеться більш відповідального відношення до своїх клієнтів🤝
Це до прикладу мала бути пробна партія, бо чув за якість, надалі всі позиції планував брати оптом, тепер вагаюся, бо не знаю хто і на якому саме мене нагодував кормом собачим)

Прошу вибачити мене, @Adminium та @PeaceKeeper, не з першого разу до мене дійшло, що у вкладці учасники треба Вам відмічати. Думав учасників причетних до непорозуміння

Оператори магазину фідбеку ніякого не проявляють.
Ігнор, ігнор, ігнор.
Є хоть хтось кому вони відповідають?)
Чи це ілюзія зайнятості а насправді дали по баняку тай телевізор втикають.
І взагалі мені здається вони мало володіють станом справ магазину.
Просто бабки зашибають і швир клієнта після оплати)

Арбітраж "Арбітражний звіт leonid_tip на користувача TipTop" був видалений.
Причина: Термін подання скарги не відповідає правилам. Відсутній гарант на замовлення сумою від $100

Арбітраж "Арбітражний звіт leonid_tip на користувача TipTop" був видалений.
Причина: Термін подання скарги не відповідає правилам. Відсутній гарант на замовлення сумою від $100
Дуже шкода, що Ви підтримали швир від магазину. Про послугу гаранту та і взагалі про ваш форум я дізнався уже після того як мене кинули.

Увага!
Коментувати скарги можуть лише безпосередні учасники угоди та свідки. Покарання буде жорстоким!
Угорі Унизу