Арбітражний звіт Gg477 на користувача Clan13

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Gg477

нипанятный
Gg477 подав новий арбітраж №554:
Арбітраж:Арбітраж №554
Позивач: @Gg477
Відповідач: @Clan13
Сума: 1252 UAH
Додаткова інформація:
SHOP: Clan13.cc
ORDER: 747405
DATEORDER: 2026-01-24
BANKCARD: 5354 3280 0709 0356
PROBLEM: order
Подробиці: Вкотре клан поставився по свинськи до своїх покупців, ±60 покупок, не дали жодного пз, сьогодні був ненаход, там все було покопано, я спробував щастя і нічого не знайшов, зняв відео, написав сапорту, і ось ьаке відношення

Ось відео яке зняв, та фото кладу прикріплю, судіть самі. Сапорт постійно каже, що мені все не так і що я шкура, але за ±15 ненаходів вони не дали жодного пз, це вже просто остання капля.

Вкладення

• Screenshot_20260124_215646_Chrome.jpg
    Screenshot_20260124_215646_Chrome.jpg
    1.1 Mб · Перегляди: 18
Gg477 подав новий арбітраж №554:
Арбітраж:Арбітраж №554
Позивач: @Gg477
Відповідач: @Clan13
Сума: 1252 UAH
Додаткова інформація:
SHOP: Clan13.cc
ORDER: 747405
DATEORDER: 2026-01-24
BANKCARD: 5354 3280 0709 0356
PROBLEM: order
Подробиці: Вкотре клан поставився по свинськи до своїх покупців, ±60 покупок, не дали жодного пз, сьогодні був ненаход, там все було покопано, я спробував щастя і нічого не знайшов, зняв відео, написав сапорту, і ось ьаке відношення
Как всегда мы относимся по свински к своим покупателям арбитражи созданы в другом порядке после покупки мефа и его снятия клиента не устроило качество товара после чего он сделал следующую покупку которую не нашел и так проходят практически все покупки клиента с его же слов

Цитирую оператора :
я даже в этом его последнем тикете общался с ним и все сводилось к тому что вырыто им на видео. и в последних двух его тикетах я написал что записывать полное видео и распаковку прямо на месте, если так у него всегда все плохо

Как всегда мы относимся по свински к своим покупателям арбитражи созданы в другом порядке после покупки мефа и его снятия клиента не устроило качество товара после чего он сделал следующую покупку которую не нашел и так проходят практически все покупки клиента с его же слов
Між покупкою де мене не влаштувала якість товару і цією пройшло два тижні, у вас були обнови за цей час, надіявся, що щось змінилось, всеж, ви кажете, що мені постійно щось не так але за 43 покупки успішних лише 6 тікетів, я думаю це нормально, і жодного пз, що є ненормально, остання покупка це вже просто крик душі, я з вами чесний і розписав ситуацію як є, я прийшов на місце, там було покопано, і покопано давно, бо вже засипано снігом, я ще раз покопав прямо на мітці кладу і нічого не знайшов, зняв відео та відкрив тікет, а ви мене знову "послали" зважаючи на те, що мені все не так, з 43 покупок 6 тікетів норма ±12% у всіх ваших та не ваших клієнтів так, просто не всі відкривають тікет, бо у вас є правило, що можна лише першу добу після покупки його відкрити, а у вашому магазині першу добу після покупки ніхто не їде, бо якось дивно завжди там чекає поліція

Між покупкою де мене не влаштувала якість товару і цією пройшло два тижні, у вас були обнови за цей час, надіявся, що щось змінилось, всеж, ви кажете, що мені постійно щось не так але за 43 покупки успішних лише 6 тікетів, я думаю це нормально, і жодного пз, що є ненормально, остання покупка це вже просто крик душі, я з вами чесний і розписав ситуацію як є, я прийшов на місце, там було покопано, і покопано давно, бо вже засипано снігом, я ще раз покопав прямо на мітці кладу і нічого не знайшов, зняв відео та відкрив тікет, а ви мене знову "послали" зважаючи на те, що мені все не так, з 43 покупок 6 тікетів норма ±12% у всіх ваших та не ваших клієнтів так, просто не всі відкривають тікет, бо у вас є правило, що можна лише першу добу після покупки його відкрити, а у вашому магазині першу добу після покупки ніхто не їде, бо якось дивно завжди там чекає поліція
А чому ви зробили так багато замовлень в цьому магазині, якщо в вас здебільшого там були незнаходи? До того ж якщо на місці кладів систематично перебуває поліція, і ви продовжували їх замовляти, це теж викликає питання.

А чому ви зробили так багато замовлень в цьому магазині, якщо в вас здебільшого там були незнаходи? До того ж якщо на місці кладів систематично перебуває поліція, і ви продовжували їх замовляти, це теж викликає питання.
Немає ніякої альтернативи, в великих містах працює багато шопів, у нас на Волині лише clan13 та poplavsky shop, але в поплавського нічого на разі немає, вось і приходиться купляти, бо банально більше немає нікого

Поштою теж не замовляю, бо була прийомка, я не довіряю пошті, я не буду говорити, що у мене немає залежності, і клан 13 на жаль це єдиний спосіб дістати ПАР у моєму регіоні, але я чесна людина, ніколи і жодного разу я не шкурив і не чайкував, я просто хочу свій чесно куплений товар, за свої чесно зароблені гроші

Також, я не казав, що у мене здебільшого ненаходи, середній % ненаходів десь 15-18% поки все свіжорозкладено, то там все норма, проте це зима, на снігу лишаються сліди, я запропонував магазину, нехай пошлють кладмена і він сам гляне, що там робиться зараз, там під кожним деревом воронка пів метра на пів метра, як було і біля мого місця кладу. Я більш ніж впевнений, що я там не один такий просто не всі відкривають, або ж вміють відкривати тікет з моїх 6 тікетів, що я відкрив там лише 4 ненахода, інші по інших причинах. Я прошу справедливо розсудити, бо хай би як опер мене не ганив правда на моїй стороні, якщо мені не вірять, нехай кладмен йде на місце кладів і погляне сам, в багатьох магазинах присутня така практика

Хоч як би дивно це не звучало, але я буду продовжувати купляти в цьому магазині, бо більше немає ніяких варіантів і ця ситуація не перша і не остання, я думаю, що ще буде відкрито багато арбітражів з моєї сторони у сторону шопа clan13, але я буду там купляти, просто я хочу справедливості, ну нехай вже не нагліють аж так вкрай

Открытие тикета 24 действует в мирное время сейчас дается 3 дня

Если там и есть полиция то к сожалению не имеет такого влияние что бы это предотвращать и жалоба на полицию поступила толтко от тебя и только в арбитраже на публику

Открытие тикета 24 действует в мирное время сейчас дается 3 дня
Ні, день, ще коли у вас був оператор в телеграмі, я хотів відкрити тікет пройшло 2 дні, мене зморозили, сказали, що тільки доба дається, і при спробі відкрити тікет після 24 годин від покупки вибиває помилку

Если там и есть полиция то к сожалению не имеет такого влияние что бы это предотвращать и жалоба на полицию поступила толтко от тебя и только в арбитраже на публику
Я жаліюсь не на поліцію, а на ненаход і на те, що ви відмовили в перезакладі. Поліція діло випадку, це зараз взагалі ні до чого

@Gg477 зрозумів. Можете будь ласка прикласти скріншоти переписки та інформації з сайту?

@Gg477 зрозумів. Можете будь ласка прикласти скріншоти переписки та інформації з сайту?
Яка саме інформація з сайту вас цікавить, та яка переписка? Якщо ж переписка з оператором, то вона є у арбітражі, але можу поскрінити ще раз та прикріпити

Ось скрін переписки з саппортом

Вкладення

• Screenshot_20260126_200751_Telegram.jpg
    Screenshot_20260126_200751_Telegram.jpg
    601 Кб · Перегляди: 5
  • Screenshot_20260126_200757_Telegram.jpg
    Screenshot_20260126_200757_Telegram.jpg
    549.8 Кб · Перегляди: 5
  • Screenshot_20260126_200801_Telegram.jpg
    Screenshot_20260126_200801_Telegram.jpg
    596.8 Кб · Перегляди: 5
  • Screenshot_20260126_200807_Telegram.jpg
    Screenshot_20260126_200807_Telegram.jpg
    607.2 Кб · Перегляди: 6
  • Screenshot_20260126_200813_Telegram.jpg
    Screenshot_20260126_200813_Telegram.jpg
    606.4 Кб · Перегляди: 5
  • Screenshot_20260126_200819_Telegram.jpg
    Screenshot_20260126_200819_Telegram.jpg
    398.4 Кб · Перегляди: 6
Ось скрін переписки з саппортом
Вибачте, не помітив скріншоти на головній сторінці арбітражу. Якщо магазин заздалегідь попереджав про необхідність відео підходу, на жаль ви маєте щоразу робити відео підхід. Це доволі розповсюджена вимога серед магазинів. Персонально для мене ви викликаєте довіру, але магазин потребує доказів, без яких він в праві вам відмовити в пз в подібній ситуації.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі Унизу