Арбітражний звіт Artistovish на користувача TipTop

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Щоб отримати гроші на криптогаманець від будь кого, потрібно повідомити відправнику валюту і мережу, якій вона відповідає. Наприкад USDT TRC-20, або USDT Solana. Або інша валюта на іншій мережі
Добре я зрозумів мій профтик зараз я цей трошки розберуся вкажу адресу валюту ну і всі необхідні дані для того щоб можна було відправити або ж ми можемо зробити дійсно легше а просто повернення на карту тобто банківським переводом якщо це можливо якщо ні то тоді відправлю в правильному форматі криптоадресу криптогаменця для зарахування коштів...

Якщо я вірно зрозумів і розібрався то ось адреса мого гаманця який треба поповнити usdt trc 20 та також прикріплюю скріншот з qr-кодом та вказаними даними по криптовалюті криптоплатежу

Ось адреса
TQ7PyJ7zgCnrhzzeBS4RUHWiqtPWzG8uc6

Вкладення

• Screenshot_2025-12-04-18-06-35-992_org.telegram.messenger.png
    270.3 Кб · Перегляди: 5

THKqx2TrXichMspTWqi4ZyTfDhbJo9t7MQ
Также продублировал в телеграме дал прямую ссылку с бинанса на оплату... Спасибо по оплате когда всё придёт можно будет принять то что спор был решён предоставлю всю информацию а пока что жду

Маркет ещё ничего не вернул не понимаю в чём трудность возможно у вас удастся немного ускорить этот процесс и закрыть уже этот вопрос, заранее спасибо, ожидаю хоть какой-то реакции от маркета...

Магазин осуществил возврат средств Я не имею больше никаких претензий поэтому можно закрывать спор, также магазин отнёсся лояльно и за предоставленные неудобства и ожидания предоставил в виде бонуса и компенсации бесплатный дополнительный клад в моём городе, я понимаю всякое бывает и надеюсь что временные трудности самого магазина в скором времени решаться и в магазин вновь вернётся тебе рейтинг доверия, спасибо большое за предоставленную помощь и по итогу решения проблемного заказа, всем хорошего вечера, берегите себя и своих близких ещё раз большое спасибо,...

Вкладення

• Screenshot_2025-12-08-14-31-13-960_com.binance.dev.png
    34 Кб · Перегляди: 9
Постановлено вирок по справі № 521. Щоб оскаржити рішення, зверніться до адміністратора спільноти Тиснеш руzкіє пєдалі - йди до біса з AMORALLE 🇺🇦. Тема закрита.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі Унизу