Ну що ж, помітив новий магазин в чаті, перейшов на їхні ресурси, побчив що є вільні місця на проби, списався з оператором, мене записали на пробу шишок. Вже через 30-40 хвилин, я отримав свій клад, проба була вагою 1г. Ввів координати, клад щей оказався в 100 метрах від мого дому. Набрав товаришу, зустрілись біля парку і пішли забирати. Локація 10/10, хоч і не люблю клади в парках, сховано було нажаль дуже погано, прийшовши на місце, я побачив свій клад просто лежачи не землі. Можливо кур'єр не врахував погодні умови і через дощ клад розмило, але не зважаючи на те, я його забрав. Запаковано було якісно, 2 слоя ізоленти і зіплок. Далеко навіть не відходив, знайшли місце де можна присісти, дістав з сумки гріндер, бонг і приступив до процедур. Шишка пресована, але не сильно, в гріндері перетерлась з табачком як має бути. Кількість вийшла досить не погана, шишка хоч і була трішки пресована, але в гріндері стала більш пушистою такою. Насипав баночку, підпалив, затягнувся, на видосі відчув дуже пряний смак шишки, навіть не можу з чимось порівняти цей смак, дуже смачна шишка сама по собі. Буквально одразу ж я відчув перші ефекти. Очі ставали все сухішими і сухішими. Шишка має сильний стоун ефект, так як після покуру ми з другом вже не хотіли нікуди йти. Посиділи в парку ще хвилин 30-40, випили пивка, поспілкувались і зібрались вже йти. Дуже цікаво покурити даний продукт через вапорайзер, завтра обов'язково спробую. В цілому продукт вартує своїх коштів, хоча як на мене ціна трішки оверпрайс. І також передайте кур'єру нехай якісніше закопує скарби.
Якшо коротко:
Саппорт 12/10, спочатку віднеслась недовірливо, але все таки повірила і видала пробу.
Хелпер 10/10, прийшлось трошки зачекати відповіді
Локація 12/10 хоч і не люблю по парках клади шукати
Сховано 0/10, без негативу, кажу як є, клад був схований дуже погано, точніше просто лежав на землі, але все ж таки він був
Продукт 10/10, не дуже пресована, приємна, на запах не різка, дуже пряна
Якшо коротко:
Саппорт 12/10, спочатку віднеслась недовірливо, але все таки повірила і видала пробу.
Хелпер 10/10, прийшлось трошки зачекати відповіді
Локація 12/10 хоч і не люблю по парках клади шукати
Сховано 0/10, без негативу, кажу як є, клад був схований дуже погано, точніше просто лежав на землі, але все ж таки він був
Продукт 10/10, не дуже пресована, приємна, на запах не різка, дуже пряна