Претензія до ww24.news/w24.one

Guan4ik

Новорег
Заздалегідь вибачаюсь за незнання правил подання арбітражу, просто пишу як було з моєї точки зору. Декілька днів тому брали клад в парку перемоги на Дарниці, хоча зазначеною було Дарниця метро. В ітозі прийшли на місце, камінь під котрим була мітка пересунутий і селера окрім все на місці нічо не каже, навіть не сказав яка упаковка, знаючи що камінь пересунутий можно було б знайти - але ані уточнень від курьера ані обьективних прежполоденій від селера, тільки сухе- повинен бути там. Переписка і тд по цьому нема, бо прийшли шукають і через 10 хвилин після відписки селеру прийшли тоді мусора, тоді дсошники під дурака тримаючи телефон в вусі. Я вважаю це хуйня, але товариш з сього тлі брали сказав це пздц і відплив переписку і тд, клад зможу витягнуть і фото з місця а переписку і тд ні, тому не на часі. Проходить пару днів - беру клад вже не 0.5 а 1гр і та сама хуйня, я знімаю відео підходу пошуків знімаю фото місця, але не уточнень від картера ні іншої інфи що допоможе знайти не отримую, це підказує на недобросовісність магазину- тому як мінімум прошу повернути кошти за клад 1гр на картку. Перешаклад не цікавить, довіри вже нема.
Фото кладу з місця відео і ти ось:
А також фото чека про оплату:
Прошу спільноту розсудити цю ситуацію, доречі в тому місці все обчайковано і коли я шукав клад якийсь підар железно чайкував там, відео з ним також прилягаю http://dfiles.com/files/qpey2f1gr
Висновки робіть самі.

І так, тут я новорег - на форумі конкурентів старожил, але довбень взяв мет з надпису на стіні знайшов а от по солям двічі попав ногами в маргарин, тому хочеться обьективності бо опер суппорт забанив, якось так ось коротше. В ітозі хотів приколотися і нахуярився сливой і не пішов на роботу.

приветствую , правила подачи арбитражей по ссылке ниже

Увага!
Коментувати скарги можуть лише безпосередні учасники угоди та свідки. Покарання буде жорстоким!
Угорі Унизу